Sorry !

Heej!
Ledsen att jag inte har bloggat något jag har inte varit hemma jag är hos Jonna och har varit det en i Fredags så om ni undrar varför ja inte har bloggat så är det därför, jag har liksom inte hunnit! Men jag har haft skojj eller jag har skojj :) och det är ju bra, men ja ska försöka hinna att blogga men ja hinner eller orkar inte ibland.. Men ja kan berätta vad vi gjort: i Fredags när ja kom hit så red vi inte för vi hann inte för vi skulle se på bio, jag minns inte vad filmen hette det var något weird namn eller vi såg på bio med Jonnas kompisar och det var killarna som valde filmen så det är därför jag inte vet vad filmen hette :D sen på Lördagen var vi på torget med Jonnas kompisar en liten stund sen köpte vi hårspräy på lekia och färgade håret ;D mitt hår skulle bli lila men det blev grått :/ och Jonnas hår skulle bli blondt men det blev orange :D sen gick vi till en lekplats ;p sen åkte vi hem och red ut ;) och igår var vi med Jonnas kompis Meja vi spelade en en musik video till sexy and i know it låten :D så den ska redigeras och sen kommer den ut på bloggen :) sen red vi ut!:) i och idag red vi ett dressyrprogram och sen red vi ut! Och sen red ja på ridskolan jag red Victor ;) det gick la bra med han var lite jobbig och drog typ hela tiden ja fick ett sår på fingret för han drog så mycket i tyglarna men nu måste ja dra ses!(: //Jessan


stallet :))

Hej igår kom jag hem från Ullared typ halv 3, sen kl 5 åkte jag till emilia och sov där :) sen gjorde jag inte så mycket efter det. men förut så var jag i stallet, red inte gick en prommenad på ängen :)
sen gjorde jag stallsyslor. och nu är jag med emelie. men nu ska vi nog gå ut men bloggar kanske mer ikväll vet inte riktigt :)

Ullared snart då :D <3

hej, jag vet att jag har varit kass på att blogg men jag har inte haft tid är i stallet hela tiden. så det har inte blit så mycket datande. ;)
men a, pennie har blivit mycket duktigare nu så hoppas att det fortsätter så här :D men jag har inte så mycket mer än det att säga om henne, men på tisdag så ska jag och susanne shampoonera hästarna men jag slår vad om att pennie kommer rulla sig direkt när hon kommer ut i hagen ;) det är min lilla P-ponny :)
men idag så ska vi åka till varberg. så har vi hyrt stuga där så vi ska sova där tills på söndag.  emn när vi åker dit sen så ska jag hoppa in på börjes (hästaffär) och handla regntäcke till pennie, säck shampoo (stav) magic bruch det är det jag vet att jg ska köpa men det blir säkert något mer :D och sen imorgon så ska vi åka till ullared vet inte riktigt vad jag ska köpa men det blir nog en massa saker kan jag tro :) kommer kanske bild på sakerna när jag har kommit hem :), och på söndag så ska vi ju åka hem och kanske gå och kolla lite i varberg vet inte riktigt än :)
men idag så slutade vi ju tidigt så jag kom hem kl 1 (gött) så när vi kom hem så städade vi marsvins buren och mimmis bur det tog ungefär 2 timmar så är lite trött på att städa nu. men nu har jag inget mer att skriva om, men det kommer inte bli så mycket bloggning från min sida, men jessica bloggar säket ;) kommer kanske blogga lite från mobilden om jag hinner men det gör jag säkert någo gång :D men ni får ha det så bra så länge hejdå
här är en bild på min lilla P-ponny (pennie)
bilden har ni sätt förut men den får duga

god tårta :D

heej !
jag hann inte blogga igår för att jag bakade ju + att min pappa fyllde år så ja skulle vara lite social och inte sitta vid datan :D jag kom hem från skolan för en timma sedan kanske.. det var inte så roligt i skolan idag vi hade ingen slöjd :/ men jaja :D vi får ju slöjd nästa vecka tror ja hehe nästa vecka blir as chill vi är lediga Måndag och Tisdag och Fredag har vi prao och på Måndagen veckan efter, så vi är i skolan onsdag och torsdag så en chill vecka !
det är så GÖTT att få ledigt så länge imorgon slutar vi 12.40 och lediga Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag = GÖTT
men nu snackar vi inte om det,
igår bakade jag ju tårta och jag tyckte den blev god, jag skulle först inte äta tårta (jag vill inte bli fetare) men den såg så god ut liksom haha! ja iallafall igår när jag kom hem från skolan hade mamma gjort alla delarna så jag började göra vaniljkräm och vispa grädda typ och sen fixade ja så det blev en våning tårta! jag spritsade med choklad och la på tårtan :) men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så hejdåh :D
tårtan innan den fick choklad på sig :D
:)
vad tycks ? :D
Tessi<3

Bakat hela dagen :D

heej!
idag efter skolan åkte ja och mamma till torget och köpte prisent till pappa (han fyller år imorgon) sen åkte vi till Jonna eller mamma lämnade mig hos Jonna och vi har bakat hela tiden :D vi red inte idag hästarna var lediga :) vi bakade somsagt hela dagen typ vi bakade först små saker jag vet inte vad jag ska kalla det för vi vispade bara grädde och äggvita och la i krossade nötter :D och sen in i ugnen en stund eget recept blev vel sådär det var inte äckligt men inte gott direkt :D mittimellan kan man vel säga kanske eller jag vet inte men sen bakade vi en våningtårta :) den blev säkert jätte go den såg jätte go ut men det tog ett tag från halv 4 till 7 typ jag har tyvärr inga bilder eftersom min kamera var hemma och min mobil hade inget batteri men ska baka en likadan imorgon för pappa fyller år så det blir nog bilder i morgon på tårtan den kanske inte går så lika bra för ja blir själv och bakar men mamma ska börja gör grund sakerna eftersom ja har bara 2 timmar på mig så mamma ska göra grunden så fortsätter jag sen :) men nu måste ja dra för ska göra mig iordning och om ni undrar så ska jag och anna utse vinnaren på bloggen snart :)
bild från skolan idag :)
tårta som ja och jonna bakade sist vi bakade tårta :) jag har gjort denna :)

FÖRKYLD!

hej nu har jag precis gjort läxan elr jag har lite kvar men gör det sen ;)
men idag så har jag varit med Emilia och vi var hos pennie, och hon har fårr en ny sadel och gissa vad det är för sadel...       Jo det är en westen sadel (stav) och den var skit skön att sitta i och pennie var mycket mjukare med den sadeln :) så den skulle susanne köpa imorgon, den kosta bara 300 kr, billigt.men för i stallet så mockde jag grushagarna. sen gick vi ner och beta dom på ängen, sne red jag i paddocken :) hon har verkligen bli hur duktig som helst min lilla P-ponny ;) haha, men det blev bara massa trav och skritt ingen galaop eller bara några steg :)
men imogon så ska jag på utveklingsamtal :( gillar inte det! sen så var det kl 16:45 så jag hinner inte att rida före eller efter :( men jag får rida på torsadg igen. :) sen får ni gissa vad jag ska göra på fredag, lördag och söndag?.......
jag ska till Ullared sen så ska vi in på börjes och då ska jag nog köpa ett täcke, pennie har gjort sönder sitt.
men nu ska jag nog ta och göra klart läxan så ni får ha d bye bye. <3
jag och Emelie :) <3

Läxa är 100% tråkigt :D

heej !
ledsen att jag inte bloggat så mycket men jag har inte varit hemma så mycket i helgen jag har varit hos Jonna Fredag, Lördig och Söndag :) eller inte hela fredag men från klockan 7 från fredag och sen kom jag hem igår (söndags) det har varit skoj! På Lördan hade Jonna grillkväll och jag var ju där så jag var med 00:or lite weird eller inte weird men vissa 00:or är läskiga jag vet inte varför men vissa är de :D
men det var roligt lite läskigt i början för jag blev nedputtad i diket av en några gånger xD men sånt får man väl kanske räkna med eller :D haha ja venne riktigt men dom var snälla tycker ja men en av dom var lite på eller asså verkligen inte blyg det var ju ingen av dom men jaja.. nu snackar vi inte om det tycker ja ^^ idag på ridningen (ridskolan) red ja Roxette det gick jätte bra, men hon har inte så jätte skön galopp som Ragnar men det var roligt vi galopperade väldigt mycket så det var roligt! imon ska ja till Jonna vi ska inte rida för det är Tisdag och Ragnar och Brennir och dom andra rids inte på Tisdagar och Torsdagar så ingen ridning, men det gör inge :D
men nu MåSTE ja göra läxan så ses :)
bild från idag, ingen bra kamera (mammas mobil)
älskar den bilden<3 från daftö<3<3
ÄLSKAR DIG CARRO<3

bilder :)

hej det är några som inte har lagt ut sina bidrag till tävlingen än, och imorgon har det gått en vecka men vi får vänta tills ni har lagt ut era bilder.
ville bara påminna er. // anna <3

sjukt duktig häst :*

hej nu kom jag precis hem från stallet vi har gjort mycket idag så jag tar 1 sak i taget ;)
1. kom dit och började mocka och fixa hö och mat.
2. gick och hämta hästanra.
3. borsta tog på saldel och träns.
4. susanne  gick ner till ängen med chili och jag gick till paddocken med penie och red, vi trava och skritta bara för vi ska sätta igång henne nu :)
5. borsta och släppte ut hästarna i hagen igen.
6. tog en  IKEA påse och fylde hela den med gräs
7. gick oh mocka hagarna och slängde in höt.
8. gick och fixade vattnet
9. mamma kom och du åkte vi hem.
men när jag red förut så knarrade sadeln sjukt mycket har aldrig hört en sadel som har knarrat så mycket :/
men det blir nog att smörja in dom imon om vi hinner.
så det är det jag har gjort i stallet.
men nu så gör jag nada sitter vid datorn och ska nog snart gå in i duschen :)
men jag kanske inte bloggar mer idag men det gör säkert jessica :)
men glöm heller inte att anmäla er till tävling, ni som inte har gjort det :)
klicka här om du vill komma direkt till tävlingen  ------>  HÄR
men nu ska jag nog gå in i duschen så ni får ha d hejdå
blev fel bild men jag orkar inte byta, men här är världens BÄSTA ponny som finns, Älskar dej pennie <3 :*

rida :D

sen så ska jag och rida pennie får hopaps att det går bra mn det gör det säkert ;)
men igår var jag ju i stenungsund med emme, köpte inte direkt något ett par örengen :) ville inte köpa för mycket för vi ska till ullared näsa helg. men nu kollar jag på Tjovern och skrållan, riktigt länge sen jag såg den filmen :)
men aa sen så rider vi nog i paddocken blir nog en lektion för chili får ju inte ridas.men han har blit mycket bättre nu så det är bra :D men  nu så ska jag gå och ta på mig kläder osv.. ha d hejdå

Skye!^^

heej!
nu är jag med Skye, vi har precis ätit Pizza! men jag vet onte riktigt vad jag ska skriva men vi ska ta kort sen tror jag eller jag vet inte men det tror jag ! och sen idag ska jag på ukulele kurs och sen till Jonna & Ragge<3
det ska blu roligt jag ska sova över till på Söndag :) vi kommer nog att ta kort tror jag :D
men asså nu måste jag dra så ses ! och en sak bara några undrar när vinnaren av tävlingen kommer ut och det är när alla har lagt ut sina bidrag :)
ja o Carro i skolan idag :)
Carro du är så sööööööt !

datan :)

hej nu har vi rast och då fick vi sitta inne med datorn :D men sen så ska jag & emelie åka till mammas jobb och käka liye och lämna våra väskor sen ska jag och hon gå till torget :) sen måste jag sälja majblommor så vi ska stå utanför mammas affär, så hoppas att jag får sålt några. men nu börjar vi hejdå//anna

Isabelle :)

heej!
nu är jag med Isabelle och vi sitter vid datan, vi har bakat chokladbollar dom blev lite sådär det gick inte att rulla så det blev en chokladkaka :D men det var gott! nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi pratar inte om det just nu, imorgon ska ja först till skolan och sen hem och typ läsa i en bok om islandshästar och datan och hjälpa mamma och sen säda rummet tror ja ^^ sen ukulele kurs och efter det ska ja till Jonna :) Jag ska sova där Fredag, Lördag & Söndag tror ja, jag vet inte riktigt men jag tror det :D
Idag i skolan var det inget språk och då ingen läxa! gött, och det var "hoppreps-dagen" vi (6:orna) slog rekordet med att vara så många som hälst i en båge och vi var 11st jag var med i bågen "solt" skojja :D nämen det är klart att 99:orna vinner always! 00:orna kom tvåa med 10st men 99:orna är ju BÄST såklart, och det är 11st eller 10st som är med i tävlingen! och ska bara säga att vi har ändrat så man vinner något för 100kr på hööks istället för 80kr bara så alla vet! och är du inte med så klicka häääääär eller hääär eller kanske häääääääääär!
men nu kan inte ja blogga mer för vi ska göra något annat nu så ses!
<3
<3

BRA :D

först ska jag säja att ni har varit grymt duktiga att anmäla er till tävlingen, men ni som inte har gjort det passa på nu ;)
men idag så har jag varit i skolan och det var inte en sån jobbig dag. men när jag kom hem så käka vi lite och sen åkte till IKEA, djuraffären, plantagen, jysk. så dom affärena har vi varit inne i. men i IKEA så köpte jag påsklakan, överkast, en sån man ställer datan på när man har den i knät och lite blåa IKEA påsar till stallet som vi lägger hö i.
sen har jag inte köpt något mer. men imorgon så ska jag kanske vara med emelie, sen ska jag till pennie ska nog rida då :D (om det inte regnar skit mycket)
men nu har jag inte att blogga om men ni får ha det gött ;) hejdå <3
klicka här för att komma till tävlingen  ----> här

Jonna sen !

heej !
nu sitter jag i skolan ! hinner inte alls blogga länge för rasten är slut snart, men iallafall efterskolan ska mamma hämta mig och jag ska till Jonna och Ragge ! ska rida lektion så kanske inte bloggar mer idag sen !
och hoppas det kommer att gå bra! men nu ska lektionen börja så ses!
jag redigerade igår !
image description

TÄVLING :)

Lycka till :) // Anna & Jessan

teest

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3659936/heesthumorbloggse?claim=fevetjfq72j">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Bilder eller ja venne ;D

heej!
ledsen att jag inte bloggat på ett tag.. eller jag har inte kunnat för jag har ju varit hos Jonna & Ragge och min mobil hade inget batteri, men nu kan jag berätta vad vi har gjort lite..vi har tagit många kort typ 1174 bilder :D jag laddade över bilder igår men inte alla för jag ville inte ha alla för det var många, men nu är jag i skolan och ska snart ha lektion så jag måste gå så hej då !
Brennir och Ragnar :)
Ragnar <3
Jag och Ragnar <3
hej då !
image description

hemma =)

hej nu har jag kommit hem från dalsland eller jag kom hem kl 4, men sen åkte jag till pennie.
och jag lova ju att skriva vad det var med chili, men han hade en inflamation och en hovböld. så nu har han gipsade hovar :) fast han gillar ju inte att vara i från pennie så jag kan ju inte rda direkt för han får inte trava. men vätrinären kommer imon igen och ska gipsa om så får se om det har blit bättre :)
så så har min dag sett ut, jo just det när vi var hemma hos mormor 6 morfar så fiskade vi och idag så var jag och sofia ute o rodde på sjön (skoj) :)
men nu ska jaag duscha lite och kanske äta nått. sen ska jag ju snart gå och lägga mig för det är ju skola imon ;) bajs gillar inte skolan det är bättre med lov =)
men imon så ska jag till jessica och så ska vi kolla på prao plats så får se om vi hittar nått :)
men måste dra nu så hejdå, bloggar mer imorgon :)
så här ser chili ut nu
sen en bild på pennie :)
'

Dalsland

Blev ingen mer bloggning igår men jag orka inte! Men jag har inte fått reda på hur det gick med chili, men skriver direkt när jag har fått reda på det ;)
Men nu sitter jag i bilen och är på väg till mormor och morfar :)
Vi ska på kalas hos Peter (morbror) men nu ska vi in och handla lite så vi ses Hejdå


stakan :'(

hej nu sitter jag hemma och har precis ätit mat och en glas :)
men igår så var jag i stallet och mocka och fixa lite. men sen har chili vart dålig men så var det nästan borta för några dagarsen. men sen kom det tillbaka :( sen hade susanne varit där på morgonen och släppt ut dom och då hade han inte blivit bättre eller sämre :/ men så skulle vi släppa in dom för kvällen så skulle vi gå en promenadmed med dom. men när vi var på väg från hagen kunde nästan inte chili gå på den hoven  :( han hade blivit jätte dålig på så kort tid :( så idag så fick vetrnären komma och röntga hanns hov och se var det är, men vi tror att det är en blödning och en inflation så det är jätte synd om han  :'(
så det blev inte någon promenad för chili gillar inte vara utan pennie och då hade han blivit jätte trässad och gått runt och blivit jätte orolig. så pennie var tvungen att vara med honom :) så så såg min dag ut igår.
men nu måste jag & min syrra ut och städa i båten skojit?
men jag bloggar kanake mer ikväll så hade så grymt bra ;)
skriver kanske ikväll hur det gick med chili har inte fått reda på det än.

Fredag - Rolig dag!!

Heej !
Ledsen att jag inte har bloggat så mycket, men det är för jag är hos Jonna och vi har varit ute så mycket så jag har liksom inte hunnit blogga! Jag kan inte blogga så mycket för batteriet på mobilen är snart slut.. Men jag kan berätta vad vi har gjort :) igår hämtade vi Brennir och Ragnar i hagen och vi borstade dom och gav dom bröd och havre ;) och sen satte vi på dom träns och vi gick ut på en prommis med hästarna och vi hade kameran så det blev några bilder :) sen när vi kom tillbaka satte vi på dom sadlarna och hoppade lite ! Vi hoppade 50cm och sen bytte jag och Jonna häst så ja hoppade med Brennir en stund sen red vi ut och galoppracade lite :D och sen kom vi tillbaka och gav dom mat ;) sen gick vi in och bakade ;) vi bakade mini tårtor :) men nu är batteriet snart slut så ses!


Väntar...

Hej nu är jag i stallet och väntar på Susanne vet inte vad vi ska göra idag men det blir nog en promenad :) för mamma kommer halv 6 och då ska vi till Ikea och köpa en present till min morbror :) men här kommer en bild på världens sötaste hästar/ponny


Ullared köpet :D


påsk hoppet =)

hej nu sitter ag hemma och väntar på att emelie ska komma och hämta mig från hennes träning :)
(ska sova hos henne)
men imorgon så ska vi vara med wilma :) sen ska vi cykla till stallet så ska vi fixa lite där sen ska hon hopppa påsk hoppet och då ska jag följa med och titta :) (Y) så så ser min dag ut imorgon så då kommer det inte bli någon bloggning eller kanske från mobilen =)
men idag så har jag varit med emelie har inte gjort så mycket idag suttit vid datorn och så. sen gick vi hem till henne och fika lite sen kom wilma och annelie dit och fika så då gjorde vi det och spela lite  exbox =)
så så har denna dagen sett ut så :) (rolig dag)
men nu ska jag nog paka lite :) så hejdå <3

tänkte att vi kunde ha en frågestund

vi svarar på frågorna om 1-2 veckor så fråga på nu. <3 :)

varit med beatrice & minna <3

hej nu sitter jag och lyssnar på musik med minna. eller minna sitter och spelar med min mobil :) <3
hon var så söt förut för sofia och julia gick och spelade något spel på datan och du ville inte minna vara med så då sa hon så här: "anna nu ska vi gå och sminka varann" hon är för söt :) <3
men innan jag var med minna så har jag varit med beatrice kolla hennes blogg  här. så vi har varit i stllet hade vård av häst dag (vi ville inte rida i detta väder) så vi borsta henne och gjorde lite flätter i svansen så det var mysigt. men när vi hade kommit hem så käka vi lite, sen satt vi vid datorn och chilla lite ;)
ju det sen baka vi ssega chokladrutor också. dom blev skit goda :)
sen åkte hon hem. och då var jag med minna som jag redan har skrivit.
men imorgon så vet jag inte vad jag ska göra eller jag kanske skulle vara med emelie på förmiddagen.
sen på eftermiddagen så ska jag till pennie och då ska jag nog rida eller gå en prommenad med dom har inte bestämmt än.
så det är det jag har gjort och ska göra :) men nu så ska jag spela kort hejdå ses.

Jonna idag :)‹3

heej !
idag har jag varit med Jonna :) hon sov över hos mig från igår till idag! det var roligt
vi har gjort roliga saker :) spelar wii, gjort fimo och lite sånt typ :D
och vi målade naglarna :)
mina naglar blev prickiga :D vi har också lekt väldigt mycket med Tessi och vi hoppade henne,
men inte så högt kanske 20cm eller det är ju högt för henne men ändå :D och imon ska jag till ullared med Issan och Skye :) det ska bli roligt, undra hur mycket pengar man blir av med :D vi får se..
det beror på vad man ska köpa också ! men nu ska jag dra ses ! :)
kakor! mumms :D

Jag fyller år om .. :D

heej !
godmorgon*
idag vaknade jag halv 8 .. lite senare än igår men det var inte så viktigt att veta
idag ska jag till Jonna & Ragge<3  jag ska dit vid tolv :D
det ser ut som om det komer bli fint väder idag även om det skulle snö och regna och massa sånt ! men det är ju sol ute så hoppas det blir fint väder :) just nu är det datan som gäller :D
nä men jag sitter vid datan och har inget att göra så jag kan inte skriva så mycket mer så hejdå! bloggar mer senare :D
och Jag fyller år om..
ses !


Lördag - Påsk //Jessan :D

heej !
idag har jag varit med Jonna igår också ! igår åkte jag till Jonna vid tre typ tror ja :P
hennes bror fyllde år så ja fick tårta mumms :D
ÄLSKAR TÅRTA ! haha :D känner mig lite weird nu men aja ..
Jag och Jonna har gjort detta, Ätit godis, tårta,  och ridit målat naglarna oså..
och igår red vi barbacka! i snö/regnet :D och när jag red först så red Ragnar iväg i galopp och ja satt där och försökte få stopp men det gick ju sådär :D jag fick en gran i ansiktet :'')
eller asså en gran gren .. och efter kom jonna i trav barbacka :D
haha vad vi skratta och lite sånt ;)
sen red Jonna Punktur med barbacka-sadel och jag red Brennir barbacka :)
och sen gick vi in och åt mat och sen gick vi ut och gömde morötter i hagen tilll hästarna så dom också skulle få påsk godis fast en dag tidigare med ändå :) vi gömde i höt, i vattnet :D och i grenar vi gjorde hål i morötterna och hängde dom på grenar sen gick vi inte spelade kort och sen åt vi tårta ! ‹3
sen gjorde vi inte så jätte mycket vad ja minns :D vi la oss tidigt för att vi skulle gå upp tidigt idag :)
vi gick och la oss vid tio och gick upp 7 för att vi skulle hinna gå ut till hästarna innan jag skulle hem för Jonna skulle iväg idag.. Vi red barbacka en liten tur kan man säga fast jag tyckte det var roligt förutom när jag fick snö i nacken :'')
men nu är jag hemma :D och vi har letar påskägg som Jonnas mamma hede gömt ja hittade både mitt och Jonnas :D
men nu ska ja åka så ses förlåt för kanske lång uppdatering :)
om man ser så ser man att det är en "socker nagel"
det är doppat i socker :)
han heter Ragnar, han heter Ragnar och han är bäääääst !‹3

‹3‹3‹3‹3


GLAD PÅSK <3

hej nu bloggar jag lite igen. orkar inte skriva vad jag har gjort men jag har varit hos pennie osv..
men idag så ska vi till farmor och fira påsk :) får alltid ett påskägg där så hoppas på det ;)
så det är det jag ska göra idag tror jag. jo just det ska städa marsvinsburen också. ska gömma lite godisar till dom får se om dom hittar dom men det gör dom säkert ;) <3 men nu har jag inget att blogga om så vi syns hejdå <3
här är lite påsk bilder
så det var lite bilder men nu måste jag dra hejdå :) <3

Morgon ! ;)

heej !
idag vaknade ja 7 !!!! det var väldigt tidigt tycker jag ! eller jag brukar vakna vid 8 så kanske inte så mycket tidigare men ändå :D
under denna tiden som har varit :D så har jag kollat på en film, skypat med Issan och
nu hade jag tråkigt så jag gjorde en bild till Mig och Anna :D här är den :)
blev ganska nöjd :D
idag ska jag inte göra så mycket tror jag.. Ja får se vad det blir .. men nu ska jag äta ledsen för kort uppdatering med hejdå :)
Ja och Brennir :)<3

No money left :D

heej !
kom hem för en stund sedan eller ja en timma kanske :D Jag och mamma har varit och handlat först efter skolan åkte vi till torp, hittade INGET ! inte ens på hööks :o ;) men sen åkte ja och mamma till torget eller vad man nu säger och då hittade ja lite saker -->
det var en tröja jag ville ha men den var slut tror jag för jag hittade den inte :/
men jaja :D Fick Majblommor utav skolan eller vad man nu ska säga, så ja säljer det nu ..
nu är det entligen lov i en VECKA ! skööönt kan man säga ! C: på lovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller ska troligtvis till ullared på Tisdag med Issan och Skye :) det ska bli roligt och jag kanske ska tälta med Jonna om det blir fint väder :) och jag kommer säkert att rida Ragge <3 och jag ska påska med Carro tror jag ! :)
men nu ska jag dra ! bloggar mera sen :D

Onsdag ! :D

heej !
kom hem från Jonna för en stund sedan :)
vi har ridit, kladdat på oss med tatueringspennor :D, planerat inför sommarn typ, lagat mat, ätit
hehe.. a iallafall, vi red en lång tur tycker jag det var jätte skoj ! men jag vet vad jag måste träna på
inom ridningen.. ibland lutar jag mig frammot men jag tycker det inte är så jätte mycket
men ibland gör jag det så det ja ska träna på men det är bara ibland när man tillexempel skrattar
och galopp racar sammtidigt för ibland när jag och Jonna galopp racar så kommer alltid jag före
och då blir Jonna sur på ett roligt sätt och då börjar jag skratta och då lutar ja mig kanske frammot :D
eller jag vet inte :D
men nu måste jag dra för ska se på ett program med familjen nu så hejdå!
och en sak, imon slutar vi 12.40 i skolan och jag och mamma ska till torp och där är ju hööks så ja ska handla tror ja^^ och sen finns ju andra affärer för lilla mig :D men nu ska ja dra berättar mer imon denna dagen imon kanske :D

ont i arment :(

hej nu så har jag kommit hem från pennie, idag blev det ingen ridning så jag borsta henne och borsta bort massa päls. halva hennes blox blev vit :) så nu har jag ont i armen :( men  man måste ju göra det. hon tyckte iaf att det var sjukt skönt, hihi. sen hade susanne ställt hennes kaffe kopp vi box kanten och då var pennie på väg att rasa ner den men jag han att ta den :) sen idag har jag ju varit i skolan var inte så jobbig dag kan man säga.. så här såg våran lektion ut :
Nordens ark
--------------
rast
--------------
musick
--------------
mat
rast
--------------
svenska
--------------
unikum
slut
---------
så en jobbig dag var det inte :D men imon tror jag att jag ska och rida pennie :) (om pappa kan köra mig)
men nu har jag inget mer att blogga om men jag toor att jag bloggar mer imon om jag hinner då ;) men nu ska jag kolla på Tv så vi ses hejdå

Tisdag typ :D

heej  !
ledsen för inget bloggande av mig, hehe ja har liksom inte hunnit,
ja kan berätta lite kort vad ja gjorde igår: Ja var i skolan efter det åkte ja hem och typ gjorde inget sen åkte ja
till ridningen vi hade teori -.- och prov .. men ja hade pluggat så det gick säkert bra :D
men det var typ det ja gjorde igår :D
Idag i skolan så tog tjejerna spruta asså den sprutan gjorde ont eller ja trodde den skulle göra
mycket ondare men det gjorde den inte + man fick kaka och saft :D mumms !
men jag har fortfarade ont i armen men inte lika mycket men lite typ :D
imon ska ja till Jonna & Ragge tror ja C: eller ja vet att ja ska dit! hoppas armen blir bättre,
men ja blev inte så yr som Sara sa att man blev ja blev inte alls yr konstigt :D eller kanske inte .. eller ja vet inte vad ja skriver just nu så skit it ..
jag har målat lite idag och igår så här är bilder på det ja ritade! -->
den målade ja igår ↑↑↑
den målade ja idag 
.
här är andra bilder :D
.

Jonna & Brennir i hagen :) 

mina nya ridskor :D 

jag tror det är Pennie's mat (annas medryttarhäst)
en bild på mig :D

spruta imon :(

kollar på tv men hinner verkligen inte blogga nu så hejdå bloggar kanske inte så mycket imon ska till faster på kalas men vi ses hejdå

vrf regn ?

hej nu sitter jag och kollar på tv och bloggar lite :) men förut så var jag och red pennie :)
gick la sådär eller i vänster varvet var hon jätte duktig :)
men i höger varvet är hon jätte jobbig!
men när jag red och det böra gå bättre så skulle det börja spö regna så det blev inte mer då än att skritta av :(
så red kanske i 15 min bara.
så det är det jag har gjort idag. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men kommer väl på något ;)
men nu har jag inget mer att skriva kanske ett kort inlägg men det få gå ändå ;) men det kommer lite bilder så ni har nått mer att titta på :) <3
Jag och pennie blundar, hahah :D
så det var bilderna ;)
men mobba INTE mina miner ;) <3

Söndag - Jonna! :)

heej !
nu är ja hos Jonna! ledsen att det inte har blivit så mycket bloggande .. men jag har inte  haft tid till det ..
men under helgen har ja haft jätte skojj! och extra skoj idag för Jonnas Granne typ följde med och red så ja
fick rida Brennir :) vi det en långtur till ödsmål och vi badade lite med hästarna, Ja red ju Brennir Jonna red Punktur
och Wilma red Ragnar (Wilma är Jonnas granne)
men iallafall när vi kom fram tiill sjön så gick vi i vattnet och Brennir & Ragnar började såhär kraffsa eller vad man nu säger i vattnet  och Ragnar kraffsade as mycket och sen la han sig ner i vattnet !!
det såg as roligt ut ! och Wilma satt kvar och blev as våt ! :D asså det var as skojj !
och på vägen hem så blev det mycket galopp ! :) och Brennir har ju as snabb galopp typ så det var roligt !
och alla gånger vi skulle trava blev det antingen tölt eller grisepass för mig :P eller det blev ju trav ibland men inte alltid :D och nu när vi kom hem hit så  red ja barbacka på Punktur till hagen :) sen red ja barbacka på Brennir till
hagen :) mycket barbacka :D och igår red vi med Punktur som handhäst :) det gick också bra men i början var Punktur lite seg :D och i förrgår red vi barbacka ! först red ja barbacka på Brennir och Jonna på Ragnar och sen blev Brennir jobbig så vi bytte så ja red barbacka på Ragnar och det gick jätte bra<3 vi galopperade ganska mycket!!<3
JA ÄLSKAR RAGNAR <3
asså Ragnar är bara BÄST ! men nu kanske det blev en lång uppdatering så hejdå !
//Jessan


RSS 2.0